Vuxenpoäng.

Helt ok helg i Finland, haha åkte hem med en galning. Kille körde med fötterna från Kemi till Happis, var ju livrädd när han skulle växla med foten, haha men det gick bra. Kom iallafall hem oskadd, väl hemma lagade jag pommes firets och köttbullar i ugnen och myste med syster, vi kollade The Impossible. Grät och grät, så himla bra!! Det märks att mamma och pappa inte är hemma när: man får sova i deras underbara säng, klockan går 1h 15min före, det finns exakt inge mat, iskallt i hela huset, går runt i mammas pyjamas, stökigt som bara den och det är så tyst. Klev upp klockan sju och har städat köket och hallen, så himla duktigt. Finns stor risk att vi svälter ihjäl här hemma nåmen yolo, tjänar ju in hur mycket vuxenpoäng som helst!
tråkigbild123 + att min tid på spotify är slut, livet är inte rättvist.

Observera.

Hej mina vänner, har bestämt mig för att vara utan alla sociala medier till fredag. Nu nås jag på telefon, slå en pling om det är något vettja. Har du inte mitt nummer, fråga en kompis. Adjö världen, hörs på fredag! 
Saknar tiden då man kunde gå i kjol, nu är det bara slask och grått. Är less på allt, är bara grinig, Jag. Behöver. En. Paus. 
Upp