Jul hos Rahkolas.

Den här julen har varit lite av en väckarklocka för mig, jag har insett att jag måste lära mig att börja uppskatta saker i mitt liv, att se hur välsignad jag verkligen är. Jag vet att jag tjatar om att man måste inse hur välsignad man är, men det är för att jag först har insett det nu. Man glömmer så lätt bort vad man har och fokuserar alldeles för ofta på vad man inte har. Jag har en underbar familj, fantastiska vänner, hälsa, mat på bordet, tak över huvudet, jag har även fått chansen att uppleva vackra solnedgångar, vacker natur, stunder av glädje och så vidare, listan är lång. Det är saker som vi inte kan åstadkomma sjäva utan det kommer till oss. Tacksamhet, vi bör lära oss att vara tacksamma. 
 
Ja annars då, jag som annars hatar julen har haft det otroligt bra. Jag tycker om julen, jag älskar julen under självaste juldagarna. Det är väl endast december jag ej gillar då det är så mycket stress och så vidare, men nu har jag fått vila upp mig efter skolan på bästa sätt. Umgåtts med min familj, ätit gott, spelat spel och bara myst. I år verkade alla i familjen vara nöjda med sina julklappar, jag var riktigt nöjd, hade inte önskat mig något men fick ändå en hel del fint. Hoppas ni andra också haft en riktigt god jul!

Haha världens fulaste och knasigaste familj, men ändå så otroligt underbar och bra. Om jag skulle beskriva vår jul med två ord skulle det vara: Sunes jul. Det påminner så mycket om Sunes jul, känns som att filmen hade kunnat handla om oss istället haha. 

hej och hallå

Ja det gick ju sådär, orkade med julkalendern i nio dagar, ganska otroligt att jag ens orkade så länge haha. Jaa men vad händer då? Just nu är livet på topp, känns så skönt att äntligen kunna säga det. Livet är på topp som sagt, så länge sedan jag mått så här bra. Största anledningen är väl att jag är klar med skolan för i år, jag har ingenting kvar att göra och känns inte ens nödvändigt att gå dit tre dagar till. Jag njuter till tusen av friheten, blir nästan lite rastlös när jag inte har något jag måste göra. Igår ägnade jag dagen åt att umgås med Renée, vi gymmade och kokade ihop knäck. Nu är det bara massa julfix och mys kvar detta år. Annars då? Åkte med Ludvig till Pajala i fredags, eller ja vi åkte via Gällivare och gjorde något jobb. Så har spenderat helgen i Pajala. Har haft det så otroligt bra, verkligen bästa helgen på länge. Skrattat så att det sprutat tårar, träffat så mycket bra människor, rett ut en massa saker som blivit fel, tolkat bakom bilen, fått julkänslor, vakat hela nätterna, umgåtts med så fina människor, haft så kul, mått såsåså bra!! Älskar såna här helger, älskar sånt här. Måste verkligen lära mig att uppskatta allt bra i mitt liv, alla underbara människor, allt. Jag är så lyckligt lottad, så välsignad. Haha, ja jag tror ni märker hur mycket bättre jag mår just nu. Jag är så lycklig!
 
Jag ångrar mig alltid i efterhand att jag inte tagit några bilder, typ denna helg. Två bilder från Julias mobil. Ska bli bättre på det, det är nog intressantare än att läsa. 
Upp