En vecka i Uleåborg.

Hade en obeskrivligt bra och rolig vecka i Oulu, bästa flickorna och bästa Ainomummi. Praoen gick jättebra, tyckte så mycket om lärarna på skolan och barnen var så söta. Har ätit så mycket där borta så jag har typ ångest nu, men well jag lever för att äta. Saknar redan staden, våra sena kvällar och Ainomummi, varje morgon kom hon och väckte oss och då var redan en fin frukost dukad på bordet med stekta ägg, té och annat mys. Var verkligen som att bo på hotell, då vi kom hem var maten dukad och sängarna bäddade. Har shoppat en hel del också, är verkligen jättenöjd (!!!!). Har haft det bäst, tycker om mina flickor så!!
Ungefär alla bilder (av närmare 300 bilder) som gick att visa från vår vecka i Oulu, resten var jaa vad ska man säga, ickevisbara, förfärliga, fruktansvärt hemska och så vidare. 

Oulu nästa.

Bästa trion någonsin, nu far vi och gör Oulu osäkert. Ha det bra!

Längesedan sist.

Jahapps, August påpekade att inte hade bloggat på ett tag och då först kom jag på att jag faktiskt har en blogg. Vad har hänt på senaste tiden? Inte särskilt mycket, har i stort sett endast sovit, ätit och pluggat. Så kul är mitt liv, nåjoo imorgon åker jag med tåget till Uleåborg för att vara där och praoa en vecka med Katja och Fanny. Ska bli riktigt kul, är otroligt taggad! 
Där har ni lite bilder från senaste tiden. Besökte Jokkmokks marknad med Tyra, hennes föräldrar och Lovisa, en söt hund, snappar dagarna långa med Katja, fått choklad av gulliga Fanny på alla <3 dag och tittat på gamla disney och barbie filmer. Mitt liv, så simpelt.
Upp