Luleå

Njuter av lugnet i Luleå efter julen. Så skönt. Sovit till 13, promenerat i kylan med ljudbok och nu har jag mest bara vilat.

Jul och sånt kul

SÅ fin jul, riktigt riktigt bra. Hela familjen var samlad, vi har haft det så bra tillsammans. Detta är kärlek och lycka. Välsignad. 

Julstök och full stuga.

Jag är helt slut. Idag är vi sex personer i huset, imorgon kommer fyra till. Det är kaos, fast inte en negativ kaos. Eller lite, är helt slut i skallen och när alla är trötta så går vi varandra på nerverna. Egentligen älskar jag det. Men just nu, i denna stund är jag less och saknar det gamla vardagliga lugnet. Men annars då, nu är jag klar med alla klappar och dess rimm. Vi har julbakat och vänt upp och ner på köket, släpat in julgranen så det är barr överallt och vi behöver bara klä den och städa allt och julhandla massor av mat. Jul jul, strålande jul. Det bästa och det värsta jag vet. Lite mer det bästa än det värsta. För att vara med familjen är ju det allra bästa, finns absolut inget bättre. Kram på er och framförallt, en god och välsignad jul!
Jag har fått en "ny" telefon, nämligen Fridas gamla. Så nu kan jag ta bilder igen, det är kul. 
Upp