Senaste.

Senast jag bloggade låg jag hemma i Happis och lipade över hur uselt allting var. Lite småhumor var att jag publicerade ett inlägg där det litegranna skulle framgå hur mycket jag längtade efter Luleå, ungefär tre minuter efter var jag själv påväg dit med Edvin, haha livet alltså. Jag har inget att skriva om här. Det enda jag gör är pluggar, tränar, äter och sover. Men jag trivs ändå rätt bra med att ha fullt upp, då går tiden så mycket snabbare. Nu är det snart helg och jag har inge planer mer än lite småsysslor här hemma och plugg såklart, menmen man ser ju vad som händer. Hejhopp.
  
 
Inte så intressanta bilder men jag är själv bara så fascinerad över hur mycket snö det kommit, och mer kommer det. Det bara vräker ner. 

Lördagkväll i Haparanda.

  
  
 
Tur att hon iallafall gör mina kvällar, guldklimpen min. Och ok alla ni andra som har värsta rolig kväll å gör massa kul, skulle inte ens vilja vara ute å härja typ i Luleå, nädå inte alls. 

Luleå<3333

  
  
 
  
 
  
Ett gäng bilder från helgen. Var så otroligt skönt att komma bort från Haparanda och spendera en helg i Luleå med de bästa människorna. Hemska saker vad jag trivs där. Jag har dessutom insett hur roligt det är att vara ute, vinter är ju riktigt kul ibland, haha. 
Upp