tältmys

Oj, det var ett tag sedan! Jag har mestadels jobbat, men fixade ledigt två dagar i rad och då hann jag fara och "campa" med mina favoriter. Vi for och tältade på Seskarö, precis som förra året. Vi hade tur med vädret och två riktigt riktigt fina dagar!! Att tälta och få bara vara med några man verkligen tycker om är guld. I love it!
Tack flickor, ni är bäst! 

Helg-jobb.

Fick inte ledigt helgen, så jobbar hela lördag och söndag. Jag blev alltså kvar i Happis medans jag helst av allt skulle vilja vara i Esse, men nåja, man ska inte gråta över spilld mjölk. Jag har haft en riktigt bra dag i här ändå. Började dagen med att sitta i solen och grilla till "frukost". Sedan gick jag och Renée på några loppisar, vi landade på Taavola-gårdens kafé, så fint och mysigt!! Rekommenderar. Har även suttit vid älven och druckit ice coffee från Shell med Tyra. Picknickat med mina flickor som jag inte umgåtts med på länge, Katja, Tyra och Niina, (Fanny om du läser det här, jo vi saknade dig, kom hem), sedan suttit ute på Niinas gård i kvällsolen, spelat kort och haft det bra. I skrivande stund kommer jag just hem från att ha övningskört en vända med Pappa. Ungefär min enda lediga dag, solen tittade fram och jag har njutit av dagen till fullo. 
Tråkig som jag är så tar jag aldrig några bilder, jag är sämst. Men här är en från vintern. 

Jobbjobbjobb.

Det enda jag gör är jobbar och gråter. Haha men så får det vara ibland. Denna månad kommer att vara så. (Tack mina hjärtegull för att ni stått ut när jag bölat åt er.) Jag trivs på jobbet, jättebra, men sen är det de att jag har ett svagt psyke och jag vill bara vara ledig och resa, men ändå tjäna pengar. Vilket jag tror typ de flesta vill, haha nåmen. Idag har jag jobbat heela dagen, jobbade till och med övertid. Det var lite kaos på jobbet, lite personal och vansinnit mycket folk. Alla kassor öppna och det strömmade kunder. Imorgon, alltså söndag börjar jag 12.00. Lite sovmorgon. Jag skulle vara ledig 6 av 7 dagar denna vecka och åka till Luleå, slutade med att jag var ledig två. Men jag kan ju inte tacka nej till jobb och lämna arbetskamraterna i sticket. Jag får ju iallafall pengar, men jag försöker att inte tänka på hur bra jag hade det förra året denna tid. Exakt för ett år sedan var jag i Härnösand med Tyra hos hennes mormor. Det var guld!
Ett par bilder från en bättre tid i mitt liv. Saknar min tös!
Upp