Hemåt från Umeå.

Jag och Maria blev just avvinkade av Matilda och klev på bussen. Nu följer en 7,5h lång buss resa. Men det är så värt det! Vi har haft en så grymt bra tjejhelg. Så bra flickor, så bra stad. Behövde verkligen den här lilla pausen från vardagen, att få bara vara, fika, umgås och tömma bankkontot så de ekar tomt.


Det var det lovet de.

Ojojoj vilket fint höstlov jag har haft. På fredag fick vi sluta tidigare och jag, mamma och Kesia reste till stugan. Har inte varit där på riktigt länge. Var där till tisdag, men då var jag lite less och tog tåget hem. Men det var fint att vara där, umgicks mest med mina kusiner, var hos mormor, träffade lite kompisar och hade det jättebra. När jag kom hem på tisdag kväll umgicks jag med Renée. På onsdag morgon tog jag bussen till Luleå. Umgicks med Frida hela dagen, vi gick på stan, åt ute och karvade pumpor. Så mysigt att träffa henne! På kvällen var jag med Mikaela och sen även en stund med Harry. Kulkul! På torsdag morgon tog jag och Julia tåget till Kiruna. Hängde där någon timme innan jag åkte till Kuttis. På torsdagkväll i Kuttis myste jag mest med Maria. Fredagen var riktigt bra. Jag for och åkte skridskor med Jonathan på stjärnis. Så fint!!! Senare kom även Jesper, Joel och Mikael. Kan seriöst ha varit höstens roligaste dag. JA, seriöst. Det var verkligen skitkul! Sedan var jag på bön och us på kvällen. Hade en skitbra kväll. På lördag var jag på bön hela dagen, satt barnvakt åt kusinernas barn och var på us. Längesedan jag haft en så bra kväll/natt. Jag var astaggad hela kvällen och jag hade så sinnessjukt kul. Blir glad i hela kroppen när jag tänker på helgen. På söndag åkte jag hem, sov 95% av resan. Idag, måndag ligger jag hemma i sängen med hög feber. Trött, kallsvettas, tung i skallen och hemskt sliten. Jo, de är resultatet av massa skoj, lite sömn, dåligt med mat och av kyla. Hejssvejs, där va hela mitt lov i en enda lång text.
 
Sen som avslut, en fin bild från idag i skolan, innan jag gick hem och somnade bums. Vet inte ens varför jag gick dit imorse.
Upp