Livets glada dagar!☀️

Kom på att jag ville skriva lite mer om vår semester på Gotland. En dröm som blev till verklighet, haha klyschigt men sant. Att få åka på en sådan resa med sina fyra bästavänner, helt oslagbart. Vi cyklade totalt ungefär 300km, besökte flera olika städer och upptäckte många platser. Allt kändes så avslappnat och skönt, där på ön kunde man verkligen koppla av från allt och bara njuta. Såklart var det ju jobbigt att cykla ibland eftersom vi cyklade långa sträckor, men vi peppade varandra hela vägen. Gotland är verkligen en ö som är värd att besöka. På vissa ställen blir man helt förvånad över vad Sverige har för natur att erbjuda. Jag är så glad att jag har fått göra den här resan. Att bara sätta sig på cykeln och trampa, bo på olika ställen och bara se vart vägen leder. Nu kommer alla mobilbilder som går att visas för allmänheten, de kommer total kaos blandat eftersom de blivit skickade på whatsapp och liknande. Skulle ta evigheter för mig att sortera upp dem haha. Kram på er! 

Blessed are the curious, for they shall have adventures.✨

Hej på er, nu är ju skolan igång igen! Jag är inte riktigt redo, får direkt prestationångest, lider verkligen av det. Men annars så känns det fint att vara tillbaka där och umgås med Fanny och Tyra varje dag. Den här helgen jobbade jag på lördag, sen åkte jag på kvällen till Luleå. Det var verkligen en kul helg, träffade så mycket folk och fick så mycket ny kraft och så mycket glädje från de 24 timmarna. Tog dock inga bilder, men jag har lite fina bilder från vår Kebnekaise resa så jag kan ju dela med mig av dem här. Varsågoda! Haha. 

Kebnekaise med två favoriter.🗻

Hahaha, testade på något nytt när vi var på vår fjällresa. Filmade små snuttar då och då, så kul nu i efterhand. Klippte ihop dem och tänkte att varför inte lägga den på bloggen. Lite små kul för att kompensera min frånvaro här. Bäst avslut på sommarlovet känner jag, en toppen tripp med fina vänner. 
Upp