Luleå.

Varit i Luleå i helgen. Det var ju kul, riktigt mycket folk som var där, alltid fint att få träffa människor man inte sett på länge. Idag lyser solen och jag skulle sluta 15.15 men fick sluta 10.30 istället, det är inte så att jag klagar. Dock har jag inte möjlighet att njuta av solen mer än när jag promenerade hem från skolan för nu måste jag ta tag i plugget, som pluggkompisar har jag det som jag hittade i frysen när jag öppnade den. Mums. Ha ett trevligt sportlov alla ni som har det, och ni andra som lider med mig, kämpa på! Vi fixar de!
 

Face swap

Hej och hallå, vad kul med fredag!!! Jag tänkte åka till Luleå snart och bara umgås och vara där. Känner mig mest stressad, känns som att jag snart är 80 år. Igår umgicks jag hela kvällen med Renée och idag har jag bara varit med familjen. Det är mysigt. Trevlig helg!
 

throwback tuesday

Idag hade jag ingen aning vad jag skulle blogga om, fast folk vill att jag bloggar. Så jag vände mig till mina personliga rådgivare, kommer förmodligen vända mig till dem när jag står framme vid altaret och fråga om jag ska säga ja eller nej också. De föreslog att jag skulle lägga dessa bilder på dem och sen köra en tbt, haha. Hoppas ni finner detta kul, om ni gör det kan ni alltid trycka gilla på inlägget så vet jag om jag ska köra sånt här oftare. Kramis. 
Så let get this shit started: 
Tb till: december 2014, Julias födelsedag som firades med ett stort gäng pangbrudar. Mina fina vänner!
Tb till: 15 mars 2014. Grill- och pulkåknings dag i Riekkola med mina bästa vänner. 
Tb till: februari 2015, vårväder och mys i skogen. Såna här dagar är så underbara, lever typ för det. 
Tb till: även detta var i februari 2015 tror jag. Vår mys med Tyrisen. 
Tb till: 24 april 2015, min födelsedag. Vi firade den med att gå ut och äta glass i solskenet. Kallt men så härligt. Detta är alltså även en tb till när vi alla fem gick i samma klass. <3 Saknade tider. 
 
Tb till: 12 maj 2015, skolavslutning. Alla var så fina. 
Tb till: 25 juli 2015, när vi var och tältade på Seskarö. Det är bland det bästa man kan hitta på, speciellt med sina bästavänner. Så sjukt bra dagar, får en sån stark längtan tillbaka när jag ser det här. 
 
Upp