Lediga dagar är glada dagar.

Hejsan! Just nu ligger jag i Fannys säng i Korpis och lånar Ebbas dator. Kom hit igår, efter nästan en hel vecka i Kuttis. Där var det helt fantastiskt! Det kunde inte ha blivit en bättre påskhelg, jag är så glad och nöjd. Där kan man verkligen vara, där har man alltid kul. Så mycket fantastiskt bra människor!! Idag har jag tagit det lugnt, sovit ut efter veckan och varit ute och grillat med finisarna här. Imorgon tar jag bussen hem till Happis, börjar vara lite slut både fysiskt och psykiskt av att vara på resa. Åh, vad jag önskar att jag fick vara ledig jämt. Man är ju faktiskt levande när det är lov. Jag ska lägga ut massor av bilder och skriva mer om lovet när jag kommer hem. Nu var det bara ett snabbt inlägg för att kika in här. Puss!
En bild från skotersafarit i lördags. 
 

Påsklov

WOHO! Idag har jag gått på påsklov, det firade jag med att skidra och grilla korv med Fanny. Resten av dagen har jag packat, snackat skype med Valle, varit på ica med Jenny, taggat med Pernilla och stressat. Men det är fint! Imorgon på morgonen åker jag med Mamma till Luleå, därifrån drar jag och Pernilla vidare norrut till Kuttis. Ska bli fint att få vara med henne igen, favorit i repris! Glad påsk! :-)
 

Solig söndag.

Idag har jag haft en skitfin dag med min bästa Tyris. Klev upp klockan åtta på morgonen och åkte till Seskarö för att fodra till renarna, det var rätt coolt, helt sjukt mycket renar. Sen åkte vi hem till Tyra, packade en utflyktsväska och for ut med skotern till Karsikkojärvi. Där satt vi i solen i timmar, fikade och njöt av livet. En bättre söndag alltså! 
 
Upp