i think i talk too much, i need to listen baby

Hallå där! Jag känner att jag har blivit bra på att blogga, tre inlägg på tre dagar, det är stort! Har ingen direkt kommentar på hur matte nationella gick, jag tyckte att det var svårt. Imorgon är det torsdag, sen är det fredag och då har jag historia prov (!! hjälp mig, 0 motivation till at plugga), sen är det lördag igen och då jobbar jag igen. Sen är det en söndag full av söndagsångest inför en sista stressig vecka i skolan, sen är jag ledig fredag och på lördagen gifter vi bort syrran!! Ojojoj! Mycket på gång. Ser framemot bröllopet riktigt mycket! Kommer bli så fint och jag kommer gråta så mycket.<33 Efter bröllopet är det i princip sommarlov, och då är det inte länge kvar tills jag reser till Gotland sen är det jobbjobbjobb som gäller resten av sommaren. Överlever jag till sommarlov så överlever jag allt! 
 
Woho, bildbrist. Här är en bild från när jag var i Jeppis för några helger sedan. 
 
i think i try too hard how i look what i do what i'm sayin'
i spend too much time to explainin' myself 
 
btw dessa fina textremsor är från favoriten: cry baby av the neighbourhood

i think i worry a lot, i need to take it easy.

Oj vad det känns som att tiden går så snabbt men ändå så otroligt sakta. Dagen idag har varit sådär, jag är stressad och jag får inte något gjort. Så är det mest hela tiden! Men iallafall, imorgon ska jag skriva matte nationella i flera timmar. Det är lite panik inför det, men jag ska göra mitt bästa. Idag har jag förresten börjat lyssna på en ny podd som heter Ångestpodden, "oj typiskt ida-mari att lyssna på en sån podd" tänker ni säkert. Okej jo jag vet, den låter lite deprimerande men den är så sjuuukt bra! Jag lyssnar avsnitt efter avsnitt, bara idag har jag lyssnat fyra stycken. Får som inte nog, den är så vettig och bra. Tipsartipsar, min nya favorit!! Lyssna på den!
Från lördagens, på många vis kaotiska grillkväll.

ett försök till positiv energi.

Hejhej på er finisar! Jag ber om ursäkt för mina negativa tråkiga inlägg här på senaste. Jag åker lite berg och dalbana i mitt känslomässiga liv just nu. Idag har varit en bra dag, trots omständigheterna. Nu ligger jag i sängen och det är första kvällen på säkert en vecka som jag inte känner mig ledsen eller gråter. Ikväll känner jag mig glad och stark! Jag pratade igår med Harry, han fick mig att inse lite saker. Som att jag måste börja se de positiva sakerna i mitt liv, t.ex att alla i min familj är friska, att jag har mat på bordet och en säng att sova i. Han har så rätt! Nu ska jag försöka ändra mig, lägga energi på de viktigare sakerna i livet istället för att bara se ner i marken med negativa ögon, så ska jag lyfta blicken och se att himlen ligger öppen för mig. Jag lever i ett tryggt land, jag får gå i skola och jag har en möjlighet till en bra framtid. Framför allt har jag en fantastisk familj och fantastika vänner. Tack till alla er som stöttat mig under denna svacka, ni är guld!
En bild från en bättre idrottslektion.

Upp