Long time, no see.

Hejsansvejsan, det var ju ett tag sedan. Känns som att det inte hänt något, samtidigt som det känns som att det har hänt så mycket att jag inte vet var jag ska börja. Jag har ju jättemycket bilder att visa till er, och roliga saker som jag vill skriva om. Dock tänkte jag bara slänga upp sista delen från min och Mikaelas Berlin-resa idag, för är lite för stressad för att skriva om allt. På lördag åker jag till Helsingfors med mina tjejor för att hälsa på bästis Niina. <333 Det ska bli så kul och jag är så taggad!! Mer om det kommer förmodligen senare. I alla fall, denna video är rätt lång, förstår om ni inte orkar kolla hela och det måste ni absolut inte. Men allt är så ironiskt i den haha, känns som att de kanske bara är jag och Mikkis som tycker den är så kul för att vi varit med om det, nu syftar jag på restaurang-incidenten. Haha hoppas ni finner det lite roligt, älskar hur sämst vi är på att videoblogga också. Bästa resan med bästa Mikaela! Puss & kram på er! 

Bättre sent än aldrig.

HEJ! Idag är det söndag och jag är som vanligt jättetrött. Jag är till och med så trött att söndagsångesten inte ens har hunnit landa i mig. Idag tänkte jag visa er ännu en del från vår resa. Hahaha, lägg märke till Mikaelas filmar skills, lite här och där håller hon kameran upp och ner. Ha överseende med det, tack haha. Tycker också att ni ska lägga märke till hur vi bara spontant upptäcker sevärdheter, vi kom fram till att vi sett i princip varenda en av alla sevärdheter i Berlin, och jag kan nämna att det var inte få. Vi var så turistiga som man bara kan bli - betalde inträde för att gå in i byggnader, gick på museér och hade alltid kartan i högsta hugg. Vi promenerade även i shoppinggallerior tills fötterna blödde och vi själva grät, nästan iallafall. Sen så hann vi på en liten gudstjänst i domkyrkan, de var så fint!!! Fällde någon tår, fast det var på tyska. Sen så kan ni ju se att vi körde på säkert kort gällande mat, donken, kfc, pizza hut, osv så gott. Måste bara nämna en till sak - angående att vi gick med pyjamas till en fin restaurang. Ja, vi skulle som sagt till donken, men blev sugna på pizza och gick in på en finare restaurang i pyjamas. Våra bordsgrannar satt med kostym. Vi delade på en pizza och beställde vatten för att kompensera att vi käkade "dyrare" mat. Sen fick vi notan, vattnet kostade alltså 55 kr!!!! Haha, det sjukaste. Inte nog med det så jobbade ju Tysklands snyggaste kille på stället.. Hatar när det händer. Men okej, fortsättning följer. Enjoy! 

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv. Det kan va så förfärligt, det kan va så bra.

Hej på er! Del två av Berlin-resans-videobloggar är här. Haha. Som ni ser i videon så bestod vår resa mest av att strosa, gå vilse och upptäcka sevärdheter av ren slump. Så kul, det var skönt för vi hade ingen strikt planering som vi följde men det blev heller aldrig långtråkigt så att vi aldrig hade något att göra. För det mesta är det Mikaela som har filmat, ångrar mig lite när jag ser alla klipp när jag bara sitter och glufsar i mig mat hahaha. Men jag var hungrig, vi promenerade jättemycket och skrattade massor, det slukar energi. 
Upp