18 år och tacksam för livet!💞

HEEJ PÅ ER!!! Känns som att jag hunnit leva en hel livsstid sen sist jag bloggade. Jag bloggade senast i fredags. I lördags vaknade jag på morgonen och inväntade en lugn tråkig dag. Då skriver helt plötsligt Rosalie åt mig "du får besök idag!!!!!" och några timmar senare rusar hon, Sofie, Mirjam och Niklas in. Vi äter tacos och mitt i vår middag så dundrar ett helt gäng av mina Luleå-kompisar in hemma hos mig. Jag blev SÅ glad!!! Kunde knappt fatta att alla dessa kommit för att fira mig. Så glad och tacksam. Blir helt varm i hjärtat bara jag tänker på det. Vi hade en så bra dag och en så mysig kväll! 10 av 10 stjärnor. På söndag så var jag och fikade med Matilda och Maria på Taavloagården, det var också hur mysigt som helst. Prata minnen och framtidsplaner<33. Sen kom måndagen, min 18-årsdag, helt sjukt. Kan inte ens fatta det själv??? Lilla jag?? 18 år?? Du skojar. Helt galet. Men iallafall, jag började den i stress-panik genom att drömma mardrömmar om att jag försov mig till teoriprovet. Men så var det inte, utan åkte till Kalix, skrev provet, klarade det(!!!!!) och åkte hem. Senare så blev jag kidnappad av Fanny, Tyra och Katja. Och så firade de mig hela dagen. Bjöd mig på go mat, gav mig presenter och tog med mig till ett lekland!!! Ögonen är ju inte torra när jag skriver detta. JAG HAR SÅ FINA VÄNNER.<3 Blev så så så glad. En riktigt bra födelsedag!!! Tusen tack alla fantastiska människor för alla fina grattishälsningar och för era besök, och för allt ni nånsin gjort för mig! Ni är guld! 
Alltid dessa bildbomber. Älskar mina vänner. Bästabästabästa.

In a world where you can be anything. Be kind.

Hej hej bloggen! Vilken tur att jag fick så mycket ny energi från helgen som varit, tror inte jag hade fixat att plugga körkortsteori hela påsklovet annars. Nu börjar det närma sig och jag är så nervös. Allt jag vill i nuläget är att få körkortet!! Utöver det har jag mest tagit lugnt och suttit hemma i Happis och saknat mina vänner som befinner sig på andra orter och även de vänner som befinner sig i samma stad. Jag måste berätta en sak som jag är så stolt över mig själv för, jag har skrivit dagbok till och från sedan 2014. Jag hade en lite svacka förra året. Men i år har jag skrivit något varje dag!!! Det är SÅ roligt att läsa och så sjukt skönt att skriva! Älskar att kunna bläddra tillbaka och få känslan av att jag upplever händelserna om och om igen. Tipstipstips!!! Skriv dagbok. Vad som helst. Något litet, något stort. En dröm, en tanke. Avsätt en stund varje kväll, avsätt lite av tiden du scrollar på instagram med att skriva ner några rader. Du kommer inte ångra dig! Det är terapi och blir till nostalgi.
Puss och kram till er alla mina fina vänner!!

He is not here, for He is risen! -Matthew 28:6🙏🏼

Hej på er! Jag vet inte hur jag ska få ner allt detta i ord. Ord kan inte beskriva den här helgen. Gråter av tacksamhet och glädje bara jag tänker tillbaka på den. I onsdags åkte jag till Kuttainen för att fira påsken där. En helt fantastisk helg har jag haft. Är evigt tacksam för alla fina människor. Kan inte fatta att jag fått turen att ha så mycket underbara människor i min närhet. ALLA ALLA ALLA är så fantastiska!!!! Jag är så glad. Mina systar och bröder i tron, kan det finnas något bättre än det att bli välsignad med? Tror inte det. Vi har iallafall haft det så bra. Det har mest blivit skratt, kramar, glädje, kyrkan, skoteråkning, nattsafari, kaffemys, allt allt allt. Hittar inte ens orden. Sov i byns dagis med åtta andra tjejer och de är så fantastiska och så bra och helt otroliga!!! Och alla andra också, jag är så glad!!! Förlåt för detta röriga inlägg. Får inte ner mina känslor i ord. Jag måste låta bilderna tala för sig själv. Tack gode Gud för denna välsignade helg! Denna helg var guld. Gav mig nya krafter. 
"Vår nöd du noga kände och våra synder fler. För vår skulle också sände Gud Fader dig hit ner. Att törnekronan bära, att lida korsets död. En fallen värld att lära, var frälsning finns från nöd. Den syndens pina känner och domens tyngd också. Förbannelsen som bränner när synder trycker på. O kom, se Jesu hjärta, vad korset dig blott lär! Han ropar i sin smärta: "Nu allt fullbordat är!"."
 
"Med sitt blod på långfredagen Jesus allas lösen bragt. Gav sitt liv, uppfyllde lagen, krossade mörkrets makt. Allas synd han på sig hade, uppå korsets träd dem bar. Ned i evig grav dem lade, vann så frälsning åt envar. /../ När mitt skepp i hamnen glider, öppnas ljusa hemmets borg, där jag glömmer jordens strider, all min smärta, nöd och sorg."
 
-Sions sånger.
Upp