res dig efter varje smäll.

Torsdag idag, det innebär fredag imorgon och jag får fly denna stad återigen för två dagar. Det ska bli skönt, allt är lite upp och ner här, vill bara bort. Idag har jag varit och fikat med Katja, det var helt underbart otroligt härligt och skönt. Fina Katja, som jag saknat henne. Blir sällan att vi ses, trots att vi fågelvägen bor bara några kilometer ifrån varandra, så det var fint. Imorgon åker jag till Pajala och har tänkt spendera hela helgen ute i skogen med Rosalie och Sofie, rensa hjärnan och fylla på med ny kraft och energi. Längtar så. 

Herre, till dig får jag komma.💞

Välsignad bönehelg i Luleå, evigt tacksam för alla mina fina vänner och vår fina gemenskap. Gud är god. 
"Herre till dig får jag komma, när mina dagar är slut. Jag har hört om en underbar himmel, dit många har vandrat förut. Så tryggt att få tro att bönernas bro skall bära mig hela vägen hem. Men bäst är ändå, att jag vet det är så: under allt är jag älskad av dig." - Psalmboken 758

Imorgon är det fredag.

Ojojoj, överlevt tre skoldagar och imorgon är det fredag och jag åker till Luleå. Jag är SÅ taggad, är så taggad på att träffa massa saknade vänner jag inte sett alltför nyligt. Så det kommer nog bli en riktigt bra och mysig helg, härligt med lite höstmöte. Har inga roliga bilder från den här veckan, pga den här veckan har inte varit rolig så slänger in en drös bilder från förra veckan då jag var i Kiruna och Luleå, fint så, saknar ledigheten. 
Upp