Söndags-längtan.

Hej på er! Jag blir SÅ glad när jag får veta att folk läser min blogg haha. Känns så kul att blogga när nån kommenterar att jag ej skrivit på ett tag eller att jag gjort något kul inlägg. Denna gång var det Matilda, så fick lite energi att göra det. Så Tito, detta är för dig. Haha. Idag är det söndag, jag har haft en jättebra helg. Lugn, skön och hur rolig som helst. På fredag så for jag, Fanny och Katja till Tyra för att ha sleepover. I veckan fick jag en sån superstark längtan efter en riktig sleepover, så vi ordnade det. <33 Sen så på lördag så for jag och tränade med Matilda och Linno, efter det åkte jag hem till Matilda och vi började planera vår tågluff. SÅ TAGGAD. Jag ringde till henne på fredag efter att jag typ slogs av blixten att hon var den jag skulle fara på tågluff. Och så var det helt klart, nu har vi redan planerat klart det mesta och snart ska vi boka!!! Så så så glad!!! Och så glad att Matilda ville hänga med. Du e bäst! Idag är det söndag och jag känner längtan. Jag vet inte riktigt till vad. Det känns bara som att hela min kropp längtar efter något. Ändå så känner jag mig glad. Fråga inte, fattar inte ens själv haha. 
Jag gillar oss, och vi saknar Niina. <3 

man crush monday

Hej på er, idag är det måndag, en rätt bra sådan faktiskt. Helgen var lugn och inget speciellt alls, umgicks med familjen och for på skoter utflykt med Katja och Fanny. Det var mysigt. Dock så råkade jag gräva min egen grav ihelgen, pga kollade fyra timmar youtube videos, Dolan twins, råkade ju gå och kära ner mig en av dem, Ethan. Seriöst. Detta är inte ok! Det värsta är att jag missat min enda chans i livet att träffa dem, när vi var i Berlin så var de på tour där. Å vi var fyra kilometer ifrån dem!!! Jaja, detta är vad jag vill ha helst nyss: 
Hans instagram: @ethandolan, okej tror ej jag behöver säga mer, tror ni fattar nu. bra tack hej. vill ha. !!!
 
Insåg när jag publicerat detta att jag ej lagt någon bild på hans tänder å när han skrattar. Så var tvungen att gå in och redigera. Sådärja, varsågod. Hans tvilling är ju inte heller så ful.... varsågod till hjärtekross och olycklig kärlek. 
                              hans tvilling Grayson^                                               han^
Okej, nu har jag fått avreagera mig lite, här har ni några bilder från vår skoterutflykt. Såklart så går något snett, Fanny sa att hon hade tändare med sig men det visade sig att hon inte alls hade det så vi fick åka till någons hus och knacka på. Som tur så var de snälla och vi fick låna tändstickor. Så det blev kanon till slut!

Tolfte januari.

Hej på er! Skolan har dragit igång och jag är tillbaka i denna eviga trötthets cirkel haha. Annars så trivs jag rätt bra än så länge, såhär 3 dagar in på vårterminen. Vi har ännu inte blivit dränkta i plugg och jag har inte sådär jättemycket att göra på dagarna. Igår var jag iväg och köpte gymkort, tänkte testa det nu ett tag och vi får se hur det går. Jag är ju så amatör, måste verkligen lära mig hur man gör innan jag ger upp denna gång. Idag har jag varit och skrivit in mig på körskola och börjar känna stressen inför att fylla 18 år haha. Men det ska väl bli spännande. Dock har jag ju åldersnoja. Det känns som att jag har absolut inget att göra på dagarna samtidigt som det känns som att jag har flera bollar i luften, och jag som inte ens kan jonglera. Jag gissar på att jag överlever denna vårtermin galant, precis som jag gjort med 100% av alla mina tidigare dagar i livet. Men livet är oberäkneligt, men om Gud så vill. Snart är sommarlovet här, vi får kämpa mina vänner! Puss på er. 
HELT blandade bilder från mitt jullov. Efter jul tog reste jag upp till Kiruna med Renée och Jim. Spenderade en dag och en natt med dem där, senare åkte jag, Mirjam och Mikaela till Soppero för att besöka Lizmari. Det var nog det det bästa jag gjorde på hela mitt jullov, så så så kul!!! Jag är ju största fanet av "Sms från Soppero" böckerna, varit förälskad i dem sen första gången jag läste dem när jag var liten, åhh är ju så kär i Henrik i boken.<33 Iallafall jättemysigt att besöka den byn och Lizmaris hem! Är SÅ glad att vi åkte dit. Vi sov där en natt sen åkte vi alla fyra mot Kuttis och firade nyår där. Det var också jätteskoj, träffa en massa glada människor, åka skoter, äta kebab ute i skogen och gå runt i täckisar hela dagen. Älskar't! Där spenderade vi också en natt, innan vi på söndagen åkte tillbaka till Kiruna, riktigt rolig bilresa. Det var jättetrevligt i Kiruna också haha. Ojsan, helt plötsligt skrev jag typ ett nytt blogginlägg här under??? Jaja, men iaf så var det myspys i Kiruna. Sen tog jag, Mirjam och Mikaela tåget till Luleå. Där var det också trevligt, men vi var hyfsat trötta pga värsta dygnsrytmen. Sen åkte jag hem, var hemma någon dag, träffade mina finisar här i Happis och var på avskedsfika med Niina. Sen åkte jag tillbaka till Luleå och umgicks med Ebba. Det var också en jättebra helg.<33 Tacksam! ÅHH!!! Måste börja skriva dagbok igen, har ju så mycket roligt att skriva!!! Men kanske måste hålla lite för mig själv också hahaha. 
Upp