⚓️ Amsterdam, baby

Nu äntligen börjar jag få ordning på mina bilder från vår resa, så nu ska jag släppa en bildbomb från Amsterdam. Staden som fångade våra hjärtan, kärlek vi första ögonkastet, finastefinaste. Det är ju ett tag sedan jag vi var där, så jag beskriver staden med några urdrag ur min resedagbok tänker jag. Är så imponerad av mig och Matilda, vi skrev dagbok titt som tätt varje dag!!! Så kul!
9 juni, 23:16
"Vi bor på det finaste, fräschaste och coolaste hostellet där det bara får bo kvinnor. Älskar detta. Vi bondade lite med nå tyskar som vi sover med. Riktigt backpacker-life. Ikväll har vi bara strosat runt i staden och förälskat oss. Jag har nog aldrig sett något finare. Alltså husen och alla kanaler. HELT OTROLIGT! Älskar denna stad så mycket."
10 juni, 15:30
"Vi vaknade tidigt och checkade ut. Sen åt vi frukost på metron in till centrum. Hela morgonen har vi gått runt och turistat här. Det är en så otroligt fin stad. /.../ Vi har varit på en båttur i kanalerna och lyssnat på lite historia. Kanalerna är helt otroligt vackra, omgivna av gamla helt otroligt vackra hus." 
10 juni, 21:01
"I skrivande stund sitter i på tåget och har precis korsat gränsen till Belgien. Solen är påväg ner och lyser över dom vackra landskapen. Älskar hur mycket mer man ser och upplever genom att åka tåg. Iallafall så besökte vi Anne Frank huset till slut, efter att ha köat i över två timmar och det var värt all väntan. En så viktigt och hjärtskärande upplevelse. Gråten i halsen genom hela rundturen. Tack gode Gud för att kriget tog slut." 
"Jag och Matilda picknickar och skrattar här på tåget, så det är underbart att vara på tågluff. Så oerhört glad att det är med henne jag delar denna resa och upplevelse." 
 
11 juni, 00:49
"Nu har vi krupit ner under täcket på vårt hostell i Bryssel. /.../ Vi råkade hoppa av tåget på fel station och paniken bara steg. Som tur sprang vi och hann hoppa på ett annat tåg som tog oss till rätt station. Framme där var paniken högt över huvudet och gråten nära. Riktigt hemskt att komma fram en lördagnatt när det är mörkt. Vi irrade runt lite och visste absolut inte vad vi skulle ta oss till när en kvinna kom fram och frågade om vi behövde hjälp. Ja tack! Vi berättade vart vi skulle och hon kände till området och ville absolut inte att vi skulle ta oss dit själva. Så hon förde oss med en metro, sen promenerade hon en rätt lång bit i slumområde och ända fram till hostellets dörr med oss. Jag är evigt tacksam för denna Guds ängel som räddade oss. Finaste människan på jorden." 
Upp