Resfeber.

Hej på er!!! Så kul att ni tycker det är kul att jag bloggar och att ni vill att jag ska blogga, och att ni påpekar att jag inte bloggat på ett tag. Får motivation av ert intresse haha. Men iallafall, här är jag och jag lider av sinnessjuk resfeber och är ångestfylld till bristningsgränsen gällande allt jag vill hinna se, uppleva och upptäcka! Min lista på resor jag vill göra går från allt inom Sverige, till Sydamerika. Och den blir bara längre och längre och jag vill helst bara boka allt på en och samma gång. Så frustrerande att man bara är en fattig student. :( Iallafall så har jag och Matilda bokat vår tågluff i Europa, på det är jag ju hur taggad som helst!!!! Här ska jag lista några resmål som jag vill göra: 
 
- Kroatien
Förhoppningsvis så blir detta av nästa år, förhoppningsvis som studentresa med ett skönt gäng.
 
- Lofoten, Norge
KOLLA PÅ DETTA!!! Hit åker jag i augusti med Mikaela och Mirjam, och kanske nån annan om nån annan är på!! Taggad!!!
 
- Jerusalem, Israel
Mest för att det verkar så intressant och som att det är en väldigt viktig resa. 
 
- Italienska riverian
Tror ej jag behöver förklara varför.
 
- Ryggsäcka i Sydamerika!! 
Argentina, Bolivia, Peru, Venezuela. Alla skitfarliga länder med helt fantastisk natur. 
 
- Island
Verkar så sjukt fint på Island, har fått för mig det och bara måste dit. 
 
- Vandra i Scotland
Det bara vill jag!!! Naturen!!! Jag älskar ju naturer av olika slag. Skulle alltid föredra en resa med naturupplevelser före en storstadsemsester. 
 
Ja, det var det! Några av mina drömmar. Varsågod! Om ni är som jag, så varsågod till resfebern ni nu fick! OBS!! Alla bilder är tagna från google. 

Fri som en fågel.

Sportlovet kom, och sportlovet gick. Insåg just att det är över en månad sedan jag uppdaterade här. Alltså så är det inte bara sportlovet som kommit och gått utan också en massa andra dagar. Iallafall, mycket har hänt sedan sist, men ändå så lite på något vis. Vet inte riktigt. Vi hoppar över det. Mitt sportlov var ändå fantastiskt bra. Första helgen på sportlovet spenderades i Kuttis med Maria och Sofia och en massa andra fina. Det var en otroligt bra och avslappnande helg. Sen jobbade jag måndag, tisdag och onsdag. På torsdag umgicks jag med Tyra mest hela dagen. Sen på fredag spontan åkte jag till Luleå för att jag och Frida kom på att vi skulle ordna en överrasknings fest åt Ebba som fyllde 18 år. Det blev kanon och hela dagen var mycket bra!! Sen så sov jag en natt hos Frida, eller jaa sov och sov, vi pratade mest. Hon är bra hon. Sen så på lördag morgon åkte vi ett gäng till Juoksengi till Palos stuga. Åkte med Rebecca och Conny, sen så åkte några till dit också. Vi grillade, åkte stjärtlapp, myste, drack kaffe, badade utebastu, sänkte skepp och hade bra feeling. Riktigt bra helg det också! Att vara ledig får mig att älska livet!!! Allt blir tusen gånger bättre. Tacksam för livet! Puss. 
Upp