Resfeber.

Hej på er!!! Så kul att ni tycker det är kul att jag bloggar och att ni vill att jag ska blogga, och att ni påpekar att jag inte bloggat på ett tag. Får motivation av ert intresse haha. Men iallafall, här är jag och jag lider av sinnessjuk resfeber och är ångestfylld till bristningsgränsen gällande allt jag vill hinna se, uppleva och upptäcka! Min lista på resor jag vill göra går från allt inom Sverige, till Sydamerika. Och den blir bara längre och längre och jag vill helst bara boka allt på en och samma gång. Så frustrerande att man bara är en fattig student. :( Iallafall så har jag och Matilda bokat vår tågluff i Europa, på det är jag ju hur taggad som helst!!!! Här ska jag lista några resmål som jag vill göra: 
 
- Kroatien
Förhoppningsvis så blir detta av nästa år, förhoppningsvis som studentresa med ett skönt gäng.
 
- Lofoten, Norge
KOLLA PÅ DETTA!!! Hit åker jag i augusti med Mikaela och Mirjam, och kanske nån annan om nån annan är på!! Taggad!!!
 
- Jerusalem, Israel
Mest för att det verkar så intressant och som att det är en väldigt viktig resa. 
 
- Italienska riverian
Tror ej jag behöver förklara varför.
 
- Ryggsäcka i Sydamerika!! 
Argentina, Bolivia, Peru, Venezuela. Alla skitfarliga länder med helt fantastisk natur. 
 
- Island
Verkar så sjukt fint på Island, har fått för mig det och bara måste dit. 
 
- Vandra i Scotland
Det bara vill jag!!! Naturen!!! Jag älskar ju naturer av olika slag. Skulle alltid föredra en resa med naturupplevelser före en storstadsemsester. 
 
Ja, det var det! Några av mina drömmar. Varsågod! Om ni är som jag, så varsågod till resfebern ni nu fick! OBS!! Alla bilder är tagna från google. 
#1 - - Linnéa:

Jag hänkar LÄTT skottland. Drömresemål. Mest pga koltar samt det mycket ordvitsvänliga ortsnamnen (Ingen snö pga alla skottar) (ede din burghare). Och lite för naturen.

Svar: hahahahaha, jag tror att du är precis rätt person för mig att resa dit med!!!!
Ida-Mari

Upp