När pressen och stressen släpper.🙌🏼

Snart kommer lugnet efter stormen. Igår var en piss dag, var stressad till döds med allt som gäller skola samt vår tågluff, och kommande helgen. Låg mest i min säng och hade panik å ville bara sova tills jag fyllde trettio. Idag har jag gjort bort sista engelska bokrecensionen, sista finska provet, sista spanska provet och en sista samhällsredovisning. SÅ skönt!!! Observera sista (!!!!), min sista (!!) uppgift i flera ämnen är nu inlämnad, aldrig mer i mitt liv kommer jag behöva lämna in en till i de ämnena. Älskar. Sen så har jag och Matilda även fått liite ordning på vår resa nu, det kom mycket här i slutet som vi verkligen inte tänkt på och stökade allt upp och ner. Men förhoppningsvis har vi allt under kontroll imorgon kväll. Håll tummarna att allt går som vi planerat. Till helgen har jag planerat att åka norrut med ett helt gäng fina tjejer, kommer bli underbart efter denna stressiga hemska vecka. Nästa vecka är det bara fokus på alla förberedelser inför avresa. WOHO. 

Sen sist..🌿

Känns som att den här veckan har varit en enda lång röra. Har gjort massor men vet typ inte vad jag gjort. Har behövt plugga hela veckan, och har pluggat 0 minuter hittills och det är söndag kväll. Igår iallafall var det lillgullis Kesias konfa och idag har jag jobbat. Eftersom jag inte vet vad jag ska skriva riktigt, känner mig lite lost så lägger jag lite bilder från veckan istället. De blir väl bra va. 

Dop och 60-års kalas!💐

HEJ på er! I skrivande stund är jag tillbaka i skolan efter en fullspäckad helg. Skolan just nu är så meningslös, dagarna består av håltimmar, så ovärt. Som tur är det bara 8 skoldagar kvar för min del. Jag hade en otroligt bra helg, hela familjen var samlad och vi hade dop till lilla Hans Melvin och 60-års kalas åt bästa pappa. Allt blev otroligt lyckat och gick såsåså bra. Solen lyste och alla var glada. Nu ska jag ta tag i de sista skoljobben jag har kvar innan sommarlov. Ha det bäst! Puss.
Upp