så länge fötterna bär, så länge lungorna kan.

hej från en skoltrött sliten obrydd tredjeårselev vars största mål med dagen är att ta sig igenom den och mål med livet att ta studenten. finns ingen som är så less som jag, och det är tragiskt men kan verkligen inte förmå mig själv att inte vara less. mina dagar går ut på att gnälla, klaga, gråta och sova. behöver höstlov så mycket. ett långt höstlov, typ 224 dagar långt, det vi får är på tok för kort. får fortsätta längta till framtiden och sakna dåtiden, dåtiden när livet var färgstarkare än nu. heja mig!! 
Instagram: @tidigtioktober , fin text på ett fint konto. 

18-års firande och tjejhelg.✨

Helgen spenderades i Sävast/Luleå med mina fina fantastiska bästa vänner. Vi överraskade Sofie med att jag, Rosalie och Tina dök upp i Lule, när hon trodde att hon skulle vara ensam där helgen med Mirjam. Men vi hade andra planer. Det blev ett så otroligt lyckat 18-års firande för vår fina tjej. Och hela helgen var så otroligt välbehövd och efterlängtad. Att få koppla av från allt och bara vara. Bästa helgen. Och bästa bästa tjejerna.

always tired but never of you.

Dagarna går. Snart är höstlovet här. Sen julen. Och då är halva sista året överlevt. I helgen har jag hängt med mina vänner via videosamtal, tur det finns så vi kan umgås trots att vi alla är utspridda med 100 tals mil emellan oss. Var också ute i skogen och grillade korv med Kesia, Evelina och Julia. Det var mysigt. Så härligt att komma ut och sitta runt en eld. En kopp kaffe och en kaka i skogen gör livet så mycket bättre. Annars då? Mest plugg och jobb. Men jag överlever. Snart är hösten överlevd.
Upp