☀️Bryssel

Nu har jag fått ordning på mina bilder från min och Matildas tågluff, det tog ett tag innan jag orkade ta tag i det haha. Så nu tänkte jag visa lite bilder därifrån å köra på samma koncept att jag skriver lite utdrag ur min dagbok. Ni kanske inte bryr er, men gör detta mest för mig själv haha. 

11 juni, 21:38

”Ojojoj vilken dag. Bryssel visade sig från sin finaste sida med strålande sol och 28°C. Brännskador och solsting. Men otroligt vacker stad. Det fanns dock mycket ”slumområden” som var lite obehagliga men självaste centrum var superfint. 

”Vi började dagen med frukost i solen. Sen hoppade vi på turistbussar som guidade oss runt hela stan i två olika rutter. Det var nog det bästa sättet för oss att upptäcka staden. Uppe på en dubbeldäckare utan tak. Den outhärdliga värmen hade gjort det jobbigt för oss att promenera och vi hade ingen bra karta.”

”Sen så har vi ätit goda belgiska våfflor och belgiska chokladpraliner. Måsten i Belgien ju. Sen har vi mest strosat runt i stan och njutit av vädret och alla vackra byggnader."

”Imorgon bitti bär det av mot Paris. Nervöst och spännande. Vi är riktiga backpackers och tågluffare, haha känns så häftigt!” 

Upp