✨"Paris is always a good idea." - Audrey Hepburn✨

Då var Paris näst ut, och ojojoj vad jag får resfeber av dessa bilder. Helt sjukt vilket sug man får efter att resa. Så underbart! Saknarsaknarsaknar.
12 juni 2017, 16:13
"I skrivande stund sitter vi i skuggan i Jardin de Luxembourgh i Paris. Helt otroligt skön atomsfär här och väldigt vackert. Så skönt att vila fötterna, och huden från solen. Tågresan hit gick kanon och hostellet verkar riktigt mysigt. Idag har vi mest promenerat och blivit stressade av allt som finns att se, Paris är så sjukt stort och vi har upptäckt att det är så mycket mer än bara eiffeltornet."
"Blev kär i alla som myste i parkerna, i denna stad får man en känsla av att alla är lediga och bara njuter i finvädret."
"Älskar att turista. Paris och Frankrike är precis lika romantiskt och klyschigt som jag alltid tänkt. Folk står lite här och var och lära böcker eller äter baguetter."
23.16
"Dagen idag har varit fullspäckad med sevärdheter och vi har promenerat 25 km, så har lite ont i fötterna nu. Paris är så otroligt fint. Älskar att bara sitta och titta på alla människor. Jag och Matilda romantiserar ju allt så vi har det hur mysigt som helst."
"Jag kan fortfarande inte fatta att vi är här, i Paris!!!" 
13 juni 2017, 22.28
"VIlken dag. Det känns som att vi haft en semester från vår semester. Vi har strosat i några butiker och tittat på Triumfbågen. Sen köpte vi macarones och promenerade till eiffeltornet. Livets klyscha att äta macarones framför eiffeltornet. Men en härlig känsla."
"Eiffeltornet var sjukt stort och kändes overkligt att se i verkligheten. Häftigt var det. Vi chillade nedanför det i solen och myste. Sen for vi iväg och köpte baguetter, jordgubbar och massa annat fika och satte oss i skuggan under ett träd. För varmt för att röra på sig och kroppen säger ifrån efter brutalt mycket promenerande under de senaste dagarna."
"Men vi hade inget emot att picknicka, helt ärligt undrar jag om det finns något bättre än att picknicka? Så härligt och mysigt. De romantiskt klyschiga franskarna sitter antingen å läser böcker, dricker vin eller sover i parkerna. Älskar att sitta där, njuta och fånga dagen med hundratals andra människor." 
Upp