19 år på jorden.🌍

Det här med att fylla 19 år var inte så pjåkigt. Åh, min födelsedag igår var så fin. Fick så många fina grattis-hälsningar, ett blombud med vackraste buketten från finaste lilla människan, och min bästa Tyra bjöd ut mig på finmiddag. Kunde inte ha blivit en bättre födelsedag och jag är så lycklig. Tusen tack till alla underbara människor i min omgivning, så tacksam för varenda en av er!!! NI betyder så mycket. Och en stor eloge till Tyris som orkat med mig i hela 13 av mina 19 år, du är bäst! <3 

bebisgos och bajsblöjor

I helg fick jag, som jag längtat, träffa lilla prinsen Frans. Min extra-syster Ellinors pojke. Han var så liten och gosig!!! Alldeles mjuk och len, och bebisdoften. Underbart.<3 Renée och Melvin var också hemma ihelg. Melvin är ju all livets glädje och kärlek samlad i en liten, tokig busunges kropp. Han är i en så rolig ålder just nu, busar och skrattar, springer och härjar. Jag var barnvakt åt honom i lördags, äkta kvalitetstid. Aldrig varit med om något så mysigt, allt var helt drömmigt mysigt tills han mitt i nattvällingen släppte jordens vidrigaste bajs i blöjan. Haha, älsklingen.

Livskris

Idag var jag med klassen på studiebesök hos Kriminalvården, det var otroligt intressant och jag har länge haft ett intresse för att jobba inom det. Känns lite som att mitt drömjobb finns där nånstans innanför alla dom där stängslerna. Meeen, detta studiebesök vände lite upp och ner på allt. Jag har försökt förtränga att det, om Gud så vill, kommer en höst, ovissheten är så tärande och frustrerande. Jag vet inte vad jag vill, vet inte vad jag ska göra, vet inte vad jag borde göra, vet inget. Visserligen har jag sökt in till universitetet, men hela den grejen känns också så påtvingad, känns som att jag bara kör för att jag måste, måste plugga vidare, måste få en utbildning. Känner nu att jag borde gått bygg, eller bara nöja mig med något enformigt tråkigt jobb, eller bara gifta mig nu å förhoppningsvis bli mammaledig i 15 år, eller fly utomlands. Fly, fly, fly från allt vad plugg, jobb, ansvar, framtid, ja fly från allt vad att vara vuxen innebär. 
Upp