Mysigaste helgen

I torsdags åkte jag till Luleå, tog en välförtjänt helg. Kvällen där myste jag bara med min bästa Ewi, vi hade en så fin kväll!!! På fredag morgon åkte jag, Frida och Renée ner till Sundsvall. Sju timmar i bil, men en riktigt mysig roadtrip. Helgen bestod av 100% mys hos extra-syster Ellinor där. En riktigt fin helg. På söndag körde vi hemåt igen. Fick bästa avslutet på helgen när jag hann spendera några timmar i Luleå på söndagkväll. Kändes som att jag fick två helger i ett. En syster-helg i Sundsvall och en helg med finaste vännerna i Luleå!!! Älskarälskar. 

Tillbaka i 2013s favoritfrisyr.😂

Haha vi har ett väldigt pinsamt inlägg framför oss, ett inlägg med bara bilder på mig. Igår råkade jag nämligen ta plattången i hand och hoppa fem år tillbaka i tiden. Alltså jag dör hahaha. Vad gjorde jag med mitt liv förr i tiden??? Spenderade flera timmar vid plattången för det här resultatet: 
Hahaha, sååå ovant och så konstigt. Fattar inte att jag valde detta före mina självlockar??? Hejhej fjortis-period i livet. (Ps. lägg märke till mina fina långkalsonger!!!) Platt hår är då verkligen inte min grej, men en fråga bara. Är det såhär skönt att ha platt hår??? Är det sånhär lyx ni med platt hår lever?? Att kunna dra fingrarna igenom ett mjukt och lent hår?? Drömmen. Kan inte sluta pilla i håret idag!! Men det är nog inte värt det iallafall haha, ser ju ut som en ledsen hund, tror jag hoppar in i duschen och återgår till mitt lockiga hår: 

"I hope there are days when you fall in love with being alive."

Det är -25°C ute och det enda jag egentligen har att göra är gymnasiearbetet, tänkte ta en liten paus från det och göra nån slags liten lista på mina januarimånader genom åren. Tänkte att det kanske kunde vara kul. Mina dagar just nu ser ju som sagt väldigt lika ut, i väntan på bättre tider så .. 
 
Januari 2013 - Det här året var min blogg alldeles ny, så uppdaterade typ 3 gånger per dag (skäms, 100% var pinsamma inlägg).
Umgicks jag jämt och ständigt med tyra, var vi inte med varandra i verkliga livet så umgicks vi via skype.<3 Pluggade ihjäl oss gjorde vi också, något som vi ångrar i efterhand, sjukt onödigt. 
Fick jag en ny mobil och började ta hejdundrande mycket selfies, plattade också håret jämt å ständigt. 
Började hänga i Lule varje helg, hittade bästa vännerna där i samband med konfan.

Januari 2014 - 
Fortsatte hänga en hel massa i Lule, i princip varje helg, så kul vi hade jag å tjejerna!!! 
Jag var kär och kom in i lite av en hippie-period, min blogg gick från töntigt pinsam till lite charmigt pinsam.
Röjjde mest, härjade och skrattade hela helgerna. 
Men mådde inte bra under veckorna, ångest och skolstress och press var ett faktum. Magkatarr och sömnlösa nätter. 

Januari 2015 - 
 
Får inte dom där två bilderna att stå brevid varann, men iallafall, började sista terminen på grundskolan och var så skoltrött. 
Efter en lång tid av stress, press och nedstämdhet. Åh, hade så viljat ge mitt 15-åriga jag en stor bamsekram. Du tog dig igenom skiten, heja oss! 
Helgerna och mina fantastiska vänner, var då som också nu, den stora glädjen i mitt liv.
Som jag nämnde ovan, <3.
Och min bästa Tyra, som har varit med mig genom allt. Jag är så otroligt stolt över oss. Du och jag. 

Januari 2016 - 
Spenderade mysigaste helgen i Korpis, brutal kyla men otroligt härligt gäng vi var. Saknar Korpis!! 
Sprang mest runt i fula myskläder och var skoltrött, varje år samma visa. Dumma skola. 
Fanny räddade mina skoldagar, hade nog inte orkat mig igenom den där hösten och våren utan henne. 
Här var min platta-håret-period långt borta, jag var korthårig och krullig. 

Januari 2017 - 
Hängde en del i Lule, hos Ebba. Mysiga tider. 
Firade överlevda skolveckor med sleepover med bästisar. 2017 är faktiskt året där januari, enligt min blogg, inte var en äkta ångestmånad. Jag såg med ljus på livet, visserligen var jag stressad pga fylla 18 och ta körtkort, men jag var ändå peppad på ett vis som jag inte varit de tidigare januarisarna. Nu är det januari 2018, och jag är glad och peppad!!!! Så härligt. Vad kul det ändå är att kolla tillbaka, allt var inte bättre förr. 
Upp