Gud är god!

Det är helt otroligt, efter månader av stress, ångest, hjärtesorg och panik, efter kvällar med svullna ögon av gråt och långa telefonsamtal med vänner, så är jag här idag. Idag känner jag bara en så stor tacksamhet. Idag är jag så lycklig igen. Stressen och ångesten är som bortblåst, gymnaisets sista uppgifter är inlämnade. Hjärtat är läkt och dunkar nu med större kraft än någonsin, paniken har lagt sig till ro i en förtröstan på att Gud fortsätter leda mig som han gjort hittills. Kvällar i gråt har bytts ut till kvällar i solnedgången, kvällar i glädje, kvällar i kära vänners närvaro. Jag mår så bra just i denna stund. Gymnasiet är avklarat och ett minne blott, min hjärtesorg är utbytt i kärlek, och jag har just packat klart inför avfärden till värmen med mina fem bästavänner. Lyckan är total. Gud är sannerligen god! 
 
"Fjärran ifrån uppenbarade sig HERREN för mig: Med evig kärlek har jag älskat dig, därför låter jag min nåd förbliva över dig." - Jes 31:3
Bilder från helgens sommarmöte i Bosund. 

Mini-semester.☀️

Lämnade Happis i onsdags för en mini-semester med familjen. Hann hänga en kväll i Kiruna, åka en fin dagsvända till Narvik med mamsen, papsen och Kesia, stugmysa i Riksgränsen, pimpla, åka skidor, sola, grilla, chilla, åka en andra vända till solen i Narvik och njuta av livet. Nu är jag redo för sista skolveckan på hela gymnasiet, låter så sjukt att säga, ännu sjukare att förstå. S i s t a  v e c k a n!!!!

Att sakna, att längta.💭

Det är ungefär ett års tid mellan dessa två bilder. Översta bilden är tagen första dagen i livet jag umgicks med tjejerna, det var nästan bästisskap vid första träffen. Nedersta bilden är tagen senast vi umgicks. Det här året alltså, vad vi skapat tillsammans - de finaste av minnen. Så tacksam för dessa tjejor. Nu längtar vi framåt, om 17 dagar bär det av till Kroatien för en vecka i solen!!! Att sakna det som varit, att längta efter mer. 
 
Upp